0 reaktioner på ”Inspiration

  1. tack- gillade verkligen dem. en svart hemma hade kanske inte varit så dumt.bra jobb … jo det kanske det är. Skönt att ha något att kompensera med när livet för övrigt är i kaos

  2. ÅH! Total kärlek till fåtöljerna och bänkarna! Fåtöljen är precis vad jag letat efter till mitt sovrum och bänken är på pricken vad jag letat efter till min walkthroughcloset. Jag har en garderob att gå igenom mellan hallen och sovrummet och har letat i evigheter efter en liten bänk att ha där!Tack för att du lade upp detta i bloggen så jag såg det för annars hade jag nog aldrig upptäckt det, Åhlens finns ju inte här jag bor men nu blir det en tripp till närmsta storstad inom kort!För övrigt har du jättebra smak! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s