Nyfiken

När man ser de här härliga bilderna kan jag inte låta bli att vilja ha fler kuddar i sängen. Men med tanke på att vi har fyra vanliga kuddar och två i kingsize-storlek så skulle vi inte rymmas så bra.

På tal om sängar. Hur ofta brukar ni bädda sängen och använder ni isådanfall överkast?
Jag bäddar sängen daglingen med just överkast eftersom vi har tre katter här hemma, vette tusan om det skulle bli lika ofta annars.


Curious
When I see these wonderful pictures, I can not help to want some more pillows on our bed. But given that we have three regular pillows and two king-size, we would not fit so well.

Speaking of beds. How often do you make the bed and do you use bedspread?
I make the bed daily with bedspread because we have three cats at home, I don´t think I would do it as often if we didn´t have them.


Foto: Mille notti

0 reaktioner på ”Nyfiken

  1. Vi bäddar alla sängar varje dag. Jag kan inte sova på kvällen om det inte varit bäddat. Det värsta jag vet är när alla lakanen ligger ihoprullade när man ska gå o lägga sig. Men vi använder inte överkast. Och sen ser det mycket trevligare ut…Puss!

  2. 25% av vår familj bäddar sängen och det är jag. Har gjort det varje dag sen jag var 5år (och det var ungefär under Dackefejden, hihi).Men eftersom bara min halva av dubbelsängen bäddas använder vi inte sängöverkast. Kram Helena

  3. Med överkast bäddas de när vi ska få främmande, annars är de väldigt ofta obäddat.. jag har lite kvalster skräck, och när programmet rent hus gick så nämnde de att kvalstrerna förökar sig och bor kvar om man bäddar ihop sängen på morgonen! så jag har lite skräck för de och har den oftast obäddad eller kuddar och täcken ute på vädring 🙂 Kram

  4. Åå så mysigt det ser ut med mycket kuddar!Men som någon annan skrev, inte så praktiskt.Men det ser ju bra ut ;)Här bäddas sängen dagligen, även med sängöverkast.Jag kan absolut inte gå och lägga mig på nytt om sängen inte varit bäddad. Konstig? Kanske 😉

  5. Vi har typ så många kuddar i sängen men de räcker ändå inte till. Har nu en liten skrutt som kommer om natten och slåss om kuddarna. Får se hur länge det dröjer innan skruttan också kommer:-)Bäddar sängen nästan varje dag med överkast.Kram

  6. Jag bäddar sängen när vi ska få gäster 🙂 Har dock funderat lite på att börja få in vanan lite mer och bädda utan överkast varje morgon så att det ser lite mer prydligt ut 🙂 Jag hade också velat ha så många kuddar i sängen men då måste man lösa var man ska göra av dem när man inte har bäddat fint.. kram /iris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s