Planer för hallen

Hallen är nästan färdig och har genomgått en fullständig förändring. Sedan senast har jag köpt två runda lampor från Blocket som både ger ett härligare sken och som balanserar upp allt det fyrkantiga. Den sista detaljen kommer vara en förvaring framför hallmöbeln. Jag har sedan tidigare två Twig-hängare från Maze International och är nu sugen på en matchande avlång Branch-hängare.

Vit design har dessutom förnyat sin webbshop och har nu 10% rabatt för att fira (kod:NYAVITDESIGN) månaden ut. Nu ska jag bara övertyga Tommy att hängaren kommer vara pricken över i:et, vi har trots allt gemensam ekonomi.


Plans for the hallway
The hall is almost completed and has undergone a complete change. Since that I bought two round lights from Blocket that gives a nicer light and balance all the square forms. The last component will be a hanger in front of thehall furniture. I already have two Twig-hanger from Maze International and is now looking for a matching long Branch-hanger.

Vit design has updated its online store and is now offering 10% off to celebrate (code: NYAVITDESIGN) during this month. Now I’ll just need to convince Tommy that the hanger will be the icing on the cake, we have nevertheless common economy.


Foto: Vit design

0 reaktioner på ”Planer för hallen

  1. Tack för alla fina kommentarer! ?Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.————————————————————————-Isabella:Det tror jag också 😉Anna:Ja, tack och lov blir han alltid glatt överraskad då han ser slutresultatet.Hemmakatten:Ja det är det bästa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s