0 reaktioner på ”To-do-list

  1. Bra med kom ihåg lista. :)Ja, det var riktigt skönt med ett besök hos frisören. Det var på tiden faktiskt. Hehe. 😛 Du får väl också ta och fräscha till frisyren lite nu till våren och allt. 🙂

  2. Wow, vad duktig du är på att göra snygga kollage! Jag blir lite nyfiken på hur du gör såna här "kollegieblock-listor" med postits, använder du Photoshop eller Elements eller kanske något annat program? Om du vill dela med dig av dina tips skulle jag bli jätteglad, det skulle vara kul att utveckla mina kollage lite, känner att jag gör liknande hela tiden.

  3. Fin lista:)Kan tipsa om att spraya lysknappar och uttag. Gjorde det när vi lightrenoverade badrummet förra helgen och det blev toppen! Billigt och bra:)

  4. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.————————————————————————-Mamma:Haha ja vi är listomaner båda två 🙂Åse:Nja så produktiv är jag inte, men förhoppningsvis blir allt ordnat inom en snar framtid.Elvira:Tack för uppmaningen, det ska jag inte glömma!Veronica:Tack vad roligt att höra! Jag har använt mig av Photoshop CS3 och har i det här fallet laddat ner mallar. Vissar har jag gjort om kollegeblocket har jag exempelvis lagt till ränderna på. En duktig tjej har den här sidan man kan ladda ner en massa roligt. http://www.storeide.se/gunhildMalin B:Samma här, jag älskar att skriva listor.Frida:Tack, vad roligt att höra!Maria:Härligt tips! Jag har sprayat några av lysknapparna och funderar på att göra det på uttagen också. Några av lysknapparna ska jag spraya ett varv till för det har lossnat om vi inte köper nya vill säga.

  5. Cornelia:Jag kan tänka mig att ni har en del som ska göras då ni har hus. Längtar verkligen till det är våran tur, vare sig om det blir att bygga eller köpa begagnat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s