0 reaktioner på ”Vårnyheter från Ikea

  1. Snart är frostnätterna över så man kan sätta lite blommor som ska ut på balkongen. Tur de är ett tag kvar så man hinner fundera hur man ska inreda på balkongen (:Sånt här ger en bra inspiration! 🙂

  2. Inspirerande bilder. Är lite nyfiken på de där solcellslyktorna, kanske Ikea har något i mindre skala som passar en balkong? I sommar ska jag se till att ha min egna lilla odling med kryddväxter på balkongen.

  3. Tack för alla fina kommentarer! ♥————————————————————————-Ja visst får man en härlig vårkänsla av bilderna. Jag har tagit fram lite saker till balkongen nu och trotsar vädret för idag snöade det (ett kort tag).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s