Senaste fyndet

Som jag nämde tidigare så fyndade jag två lampor till hallen från Blocket. Säljaren sa att de inte är från Ikea, men visst liknar de Fado-lamporna som de säljer? Det var iallafall två sådana jag var ute efter så det spelar egentligen ingen roll.


My latest bargain
As I mentioned earlier my lastest bargain is two lamps to the hallway from Blocket. The seller said they are not from Ikea, but they are really similar to the FADO lamps that they sell don´t you think? I wanted two of those so  it does not really matter.


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Senaste fyndet

  1. Tror den du menar från Ikea hänger i två av mina hallar och det som skiljer era från våra är framförallt foten i taket. Den vi har är mer grå och en rak modell.Klart du ska vara nöjd när du fyndar! :-)Kram Jenny

  2. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.————————————————————————-Anna:Ja verkligen, mitt inofficiella nyårslöfte var att alltid försöka få tag i saker begagnat i första hand. Bra för ekonomin, miljön och så blir det lite mer av en utmaning.Therése och Jenny:Tack för att ni kollade upp det, då slipper jag vara fundersam.

  3. Ser ut som de från k-rauta som jag vart o klämt på x antal ggn men aldrig köpt. ( vi får sluta vara intresserade av samma saker) hehe.. Saknar dig o måste ses snart. Kanske en liten vin-gå-ut-kväll? 😉 måste rasta mamman. Hehe kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s