Tripp Trapp för nyfödda

Stokke har lanserat ett ”newborn set” till den populära Tripp Trapp-stolen så att den kan användas redan från födseln. Det smarta är att enheten går även att ta bort och använda som en gungande babysitter. Härligt att se när folk tänker till och kommer på smidiga lösningar.


Tripp Trapp for newborns
Stokke has launched a ”newborn kit” for the popular Tripp Trapp-chair so that it can be used from birth. The smart thing is that the device can also remove and use as a rocking baby sitter. Great to see when people come with nifty solutions.


Foto: Stokke

0 reaktioner på ”Tripp Trapp för nyfödda

  1. Åhh men det här har jag ju missat! Tack för tipset! Har redan en vit stokke till min lille som jag är supernöjd med. Men ska om tre veckor få en liten till så då hade en sån lösning varit lysande när hela familjen sitter vid köksbordet. Det här måste jag kolla in lite närmare.

  2. Jag hade ju lätt lagt pengarna på en Stokke stol om de tillbehöret funnits. Det är en lysande idé.Tills bebisen lärde sig sitta var varje måltid hemskt stressig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s