Våffeldagen

Idag är det våffeldagen och såklart blev det våfflor till middag hemma hos oss tillsammas med grädde och hjortronsylt. Hur gott som helst! Om du har tagit kort på dina egna goda våfflor kan du skicka in bilden tillsammans med en beskrivning till designinggoodlife@obhnordica.se och då har du chansen att vinna dubbelvåffeljärnet Chilli från OBH Nordica. Tävlingen avslutas den 31 mars, läs mer om tävlingen här.


Waffle day
Today is the waffle day, and of course it was waffles for dinner at home with cream and cloudberry jam. It was really good! If you have take pictures of your own waffles, you can send the picture along with a description to designinggoodlife@obhnordica.se and then you have the chance to win the dubble waffle iron Chilli from OBH Nordica. The contest ends on March 31, read more about the contest here

 


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Våffeldagen

  1. En härlig fredagsmiddag! 🙂 Vi åt våfflor ute på altanen i söndags och yngsta dottern fick det till mellis på dagis, så vi skippade våfflorna i dag. Jag tycker att ditt inofficiella nyårslöfte är kanon och borde följas av fler! (Inklusive undertecknad…) Trevlig helg! Kram Anna

  2. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.————————————————————————-Anna:Vad mysigt att äta ute på altanen.C:Ja men det har du ju rätt i. Tråkigt att upplägget är så att ni som inte har våffeljärn inte kan vara med och tävla. Det ska jag tänka på nästa gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s