474 dagar kvar…

Vet ni vad? Idag är det 474 dagar kvar till vi gifter oss! För er som har missat så har jag startat upp bröllopsbloggen Weddingbells och där kan ni följa alla förberedelser fram till den stora dagen.


474 days left…
Do you know what? Today it is 474 days until we get married! For those of you who missed it, I started up a wedding blog, Weddingbells, and where you can follow all the preparations until the big day. 

 


Skärmdump: Weddingbells

0 reaktioner på ”474 dagar kvar…

  1. Ni har verkligen något att se fram emot 🙂 Nu var vårt bröllop borgerligt och väldigt litet, men det är en speciell känsla att veta att vi lever som ett äkta par. Kram Anna

  2. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.————————————————————————-Camilla:Åhh vad roligt, härligt att ha en nedräkning till den stora dagen 🙂Junitjej:Tack! Ja nu börjar det äntligen att närma sig, vi bestämde datumet för vigsel cirka tre år innan.Frida:Tack! Javisst det går bra så länge du nämner mig som fotograf (om jag har tagit kortet vill säga) 🙂Anna:Ja det tror jag också, längtar verkligen till vi är man och hustru. Våra bästa kompisar gifte sig borgerligt. Det var ett litet bröllop med oss som vittnen. Det var så mysigt och fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s