Vintagedesign

I det här vackra huset bor inredaren Nina Hartmann Sundgren tillsammans med sin familj. Hennes passion är vintagedesign och det syns verkligen när man ser bilderna från hennes hem. Hela huset är enhetligt inrett i färgskalan går i vitt, beiget och grått. Det är roligt att se med tanke på vilket slit-och-släng samhälle vi lever.


Vintage design
In this beautiful house lives decorator Nina Hartmann Sundgren with her family. Her passion is vintage designs and you can really see that when you see pictures of her home. The whole house is decorated in the uniform color scale in white, beige and gray. It’s nice to see the light in which the wear-and-toss society we live.


Foto: Maria-Isabel Hansson – Sköna hem
Reportage: Nina Hartmann-Sundgren

0 reaktioner på ”Vintagedesign

  1. Många tänker säkert – med den bilen borde de ha råd med bättre möbler ;-)Men som Åse här ovanför kommenterade, det är verkligen genomtänkt och faktiskt riktigt läckert.

  2. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.————————————————————————-Hanna, Princess:Tack vad roligt att höra!Moster H:Ja och vilket härligt miljötänk också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s