Tack ♥

I torsdags så frågade jag er om råd om klädkammardörren och tack vare er fick jag fick in många bra tips både via kommentarer och mail. Tack så mycket för hjälpen! Efter många om och men så blev det en förstorad bild på en galge som Marina tipsade om.

Bilden förstorades upp och skrevs ut sedan var det bara att göra en mall, rita av den på baksidan av dekorplasten, klippa ut och klistar upp den. Det tog bara några minuter och nu råder ingen tvivel vad dörrarna är till för.


Thank you ♥
Last Thursday, I asked you for advice for the dressing room door and because of you, I received many helpful suggestions both via comments and email. Thank you very much for your help! After many ifs and buts, I choose a magnified image on a hanger that Marina told me about.

The picture was enlarged and printed after that it was made into a template, drawn on the back of decorative plastic, cut and paste on the door. It took only minutes, and now there is no doubt what the doors are for.


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Tack ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s