Snygga golvbrunnar

De här golvbrunnarna från Purus är riktigt snyggt designade och om man väljer att placera golvbrunnen längst med väggen eller i ett hörn går det dessutom att ha stora klinkers även i duschen då lutningen bara går åt ett håll. Modellen på de två första bilderna heter ”Tile” och blir nästan osynlig eftersom man använder samma klinker som övrigt badrumsgolv. På de andra golvbrunnarna finns det möjlighet att designa egna mönster för ett mer personligt uttryck.

När vi bygger vårt hus är planen att ha dubbla duschar så det skulle det vara kanon att kunna ha dessa golvbrunnar, för vem vill inte ha funktion tillsammans med snygg design? Gissar däremot att de kostar en del, men de har iallafall hamnat med på önskelistan.


Foto: Purus

0 reaktioner på ”Snygga golvbrunnar

  1. Så fina, tusen tack för inspirationen. Jag vill ha sådana smala avlånga brunnar. Ska lägger upp dessa för inspiration till vårt framtida projekt av vårt badrum. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s