Fredag..

För varje dag som går så blir det allt ljusare och ljusare ute, det är så härligt att se! Det är inte längre mörkt då Tommy kommer hem från jobbet och det är så mycket roligare att fotografera här hemma. Nu är det inte länge kvar innan det är dags att plocka upp trallen från förrådet och inreda balkongen igen. Mina planer för balkongen i år är att plantera sockerärtor och kanske någon gurkplanta. Har ni något annat roligt förslag på vad man kan plantera så tipsa mig gärna.

Trevlig helg! ♥


Friday..
For every day that passes it becomes increasingly lighter and lighter outside, it’s so great to see! It is no longer dark when Tommy comes home from work and there is so much more fun to shoot at home. Now it’s not long to go before it’s time to pick up the wooden tile from the storage and decorate the balcony again. My plans for the balcony this year is to plant sweet peas and maybe some cucumber plants. Do you have any other fun suggestions on what to plant so please tell me. 

Have a nice weekend! ♥

 


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se 

0 reaktioner på ”Fredag..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s