0 reaktioner på ”Barnslig inspiration

  1. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.————————————————————————-Alla:Jag håller med er det är fint att ha färg i barnrum och kartor är riktigt snyggt det med. Det skulle vara fint att kombinera de två.

  2. Tycker också att det ska vara färgglatt i barnrum. Det bjuder som upp till lek. Kan ändå inte missa den väldigt annorlunda spjälsängen, men är det bara jag som får liknelsen med ett akvarium?! haha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s