”Så snygg är den!”

Det spelar ingen roll hur mycket tapeten woods från Cole & son visas, jag kan inte bli less den. Så snygg är den! Drömmer fortfarande om att ha den i huset som vi vill bygga för den skulle passa riktigt bra bakom den tänkta kaminen. 


”It´s that nice!”
No matter how much Woods the wallpaper from Cole & Son appears, I can not get sick of it. It´s that nice! I still dream about having it in the house that we want to build because it would fit really well behind the intended stove. 

 


Foto: Stadshem

0 reaktioner på ””Så snygg är den!”

  1. Håller med dig! Just för att den fortfarande efter flera år av figurerande i inredningstidningar och på bloggar är så snygg, blev det just den i vår hall i stugan nu i vintras. Tyvärr har jag inga foton ännu på resultatet, men det kommer förhoppningsvis efter påsk – då vi ska ta tag i att montera alla lister 😉

  2. Ja, den är otroligt fin! Jag valde mellan den och en Duros Karelia till en fondvägg i vårat sovrum. Det slutade dock med den sistnämda!Kramen

  3. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.——————————————————————————-Loppan Lorum:Åh vad avundsjuk jag blir, kan tänka mig att det blev riktigt fint. Ska bli roligt att se bilderna sen.Hildur:Kan förstå att du är nöjd, Woods är verkligen en läcker tapet!Eastcoastmom:Åh nu blir jag avundsjuk. Kan tänka mig att den passar riktigt bra i er grovingång.Anna:Inte ett lätt val, den tapeten är också riktigt fin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s