0 reaktioner på ”Hemma hos mig

  1. Åh vad härligt att få se lite hemma hos bilder! Ni har det jättefint hemma =) Har funderat på liknande sängbord som ni har, är ni nöjda med dem?Kram Linda

  2. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.——————————————————————————-Sofia, Tinajo, Linda:Det är min pappa som har gjort dem med inspiration av F-shelf från Maze international. Vi valde andra mått så det skulle passa oss bättre.Linnéa:Ja precis, vårt badrum är så litet så det känns skönt att ha en egen plats att göra sig fin på.Anna:Tack så mycket för din "lycka till"-hälsning, det värmer ska du veta! ♥Isabella:Tack vad gullig du är. Kram på dig!

  3. Hej! Du har det riktigt fint hemma hos dig! 🙂 Jag tänkte på dina randiga mattor, var hittar man dem? och hur fick du till det med sminkbordsbelysningen? Riktig snyggt! För att inte tala om din pappas snickrade sänghylla- riktig snygg! 😉

  4. Peter:Om jag inte minns helt fel kommer mattorna från Rusta och då vi köpte dem var det kampanj så de var riktigt billiga.Mia:Ja det är så skönt att kunna börja använda balkongen igen!Agnes:Tack, vad roligt att höra! Mattorna har jag köpt på Rusta om jag inte minns helt fel. Sminkbelysningen är köpt på Ikea, de kan jag varmt rekommendera! Jag ska berätta till pappa att du gillade dem, då blir han glad 🙂

  5. Hej, vilken fin balkong! Ett tips bara – jag har samma trall som du, och har lagt plattorna åt olika håll, dvs varannan på tvären och varannan på långändan. Blir lite mer levande mönster då, om man skulle känna för det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s