Ett steg i rätt riktning

Fick ett roligt samtal igår och sedan har jag varit på underbart humör. Har nämligen blivit kallad på en intervju till ett jobb som jag verkligen skulle vilja ha. Givetvis finns det en risk att jag inte får det, men det är helt klart ett steg i rätt riktning! 


A step in the right direction
Got a lovely phone call yesterday and since that I have been in wonderful mood. Has in fact been called for an interview for a job that I really would like to have. Of course, there is a risk that I do not get it, but it is clearly a step in the right direction! 

 


Foto: Blomsterfrämjandet/IBC

0 reaktioner på ”Ett steg i rätt riktning

  1. Så roligt! =) Själv väntar jag spänt på besked efter att ha varit på två anställningsintervjuer under de senaste veckorna. Håller tummarna för dig & lycka till!!

  2. Håller tummarna tjejen! Och om du nu inte skulle gå de måste du få glädjas åt att du var en bra kanditat/konkurrent och kom på intervju (som i dagens läge inte är det lättaste!) Trevlig helg!

  3. Tack för alla "lycka till"-hälsningar, det värmer ska ni veta! ♥——————————————————————————-Anna:Vad roligt med två intervjuer, snyggt jobbat! Jag håller tummarna att du får jobb.Sandra:Oja, det känns stort att blivit kallad på intervjun. Skulle vara roligt om det gick hela vägen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s