Påskinspiration

Brukar du pynta till påsk och när isådanfall brukar du plocka fram det? Jag har en tendens att plocka fram pyntet rätt sent och vara snabb på att plocka bort det. Det hindrar mig däremot inte från att inspireras av Villages katalogbilder, tycker det är fint stajlat utan att bli för mycket.


Easter-inspiration
Do you decorate for Easter and if you do when do you start decorating? I tend to start decorat quiet late and are rather quick to remove it. But that dosn´t prevent me from enjoying the inspiration from Villages catalog, think they did a great styling without being too much.


Foto: Village

0 reaktioner på ”Påskinspiration

  1. Jag brukar pynta rätt lite till påsk och då främst i köket. Björkris, videkvistar, påskliljor och något fint ägg räcker för mig. Sen använder jag mig av servetter och ljus för att förhöja påskkänslan vid matbordet. Jag gillar också Villages bilder! Det är precis som du skriver, fint utan att bli för mycket. Ha en bra tisdag! Kram Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s