Blir man någonsin helt färdig?

Hängaren från Maze international har kommit och förgyller nu hallen. Stolt som bara den så kunde jag berätta åt Tommy att hallen nu äntligen är färdig…men så kom jag ihåg att det bara är en liten sak kvar nämligen att spraymåla eluttagen vita då de just nu har en mindre smickrande nikotingul färg, men sen är det färdig! (tillsvidare..)


Will it ever get completely finished?
The hanger from Maze International has come and acts like the icing on the cake for the hallway. Proudly I could say to Tommy that the hall now is finally finished… but then I remembered that there is only one small thing left namely to spray paint the electrical outlets white, right now they have a less flattering nikotin-yellow color, but after that it is finished! (for now..)

 


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Blir man någonsin helt färdig?

  1. Så fint det blev, den passade perfekt i hallen! =) Ställer mig själv den där frågan titt som tätt, blir man någonsin färdig, då det många gånger känns som att det alltid finns något litet som man vill förändra/lägga till.

  2. Jag tror aldrig man blir färdig :-)Men jag funderar över den klädhängare du tidigare hade gjort. Min sambo och svärfar säger att den inte kommer stå stadigt, så jag måste fråga hur du gjort för att den inte ska tippa när kläderna hängs dit?

  3. Jag fick tipset av en målare att låta dem ligga i en plastbunke med vatten i någon dag eller så men jag minns inte om det skulle vara yes i oxå eller hur det var. Men annars vet jag av erfarenhet att fönsterputs fungerar bra på gulnade balkongdörrar så kanske även på eluttag. Sist men inte minst kan jag ge dig rådet att köpa klorin i skumspray form finns i röd sprayflaska. Toppen till rengöring av eluttag, kakelfogar, dörrfoder med mera. OBS! använd handskar. Tack för en bra blogg

  4. Nejnejnej och när man väl känner att man är färdig, då vill man ha nytt igen och då är det bara att börja om:) Längtar tills imorgon, det ska bli skojj! Kram

  5. Hej Sandra,Har suttit och läst din blogg en stund och tycker att den inspirerar till kreativitet. Hallen ser både praktisk och snygg ut. När det gäller att bli klar, så är min åsikt att man aldrig blir det – och tycker inte att man heller blint ska sträva efter det. Att hitta nya, bättre lösningar är en del av charmen och speglar förändring av behov och möjligheter. Därmed inte sagt att man hela tiden ska göra om för sakens skull eller för att man tror att man måste.Men – förändring är bra; ett hem som andas kreativitet och där man vågar göra på sitt sätt är trivsamt och befriande. Hellre leva i ett hem ständigt i förändring än i ett hem som helt stagnerat.Oj, det blev en lång kommentar. Ha en härlig påsk.// Ingela

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s