Tävla & vinn!

 

Så här går tävlingen till
Svara på frågorna nedan och du har chans att vinna en valfri produkt hos formiga.se!
1. Vad betyder ordet formiga och på vilket språk? (Tips! Svaret finns på första sidan)
2. Vilken valfri produkt från formiga.se skulle du vilja vinna och varför?

Du behöver inte ha en blogg för att vara med.
Kom ihåg att skriva ner din mailadress så vi kan kontakta dig om du vunnit. Tävlingen avslutas torsdagen den 28:e april kl 23.59

Ett bidrag per person!
Vinnaren utses av formiga.se och kan inte överklagas.

 

0 reaktioner på ”Tävla & vinn!

 1. 1. Det betyder Myra på portugisiska2. Jag skulle vilja vinna "PLÅTLÅDA BAMBI", eftersom den var så oemotståndligt söt. Dessutom älskar jag färgen blå, och den här lådan hade en helt underbar blå färg! Den skulle passa perfekt att förvara små saker i.

 2. 1. Det betyder myra på portugiskiska.2. Om jag vann så skulle jagså gärna vilja ha en eco cup-tea för jag är en stor hälsokost tedrickare och det vore så bra att ta med ut och dricka ur i sommar!

 3. 1. Det betyder myra på portugiskiska.2. Om jag vann så skulle jagså gärna vilja ha en eco cup-tea för jag är en stor hälsokost tedrickare och det vore så bra att ta med ut och dricka ur i sommar!

 4. 1. Det betyder Myra på portugiskiska2. Om jag vann så skulle jag bli jätteglad för Eco cup-Tea för jag är en stor hälsokost te drickare och det vore toppen att ta med sig ut nu i sommar!

 5. 1. FORMIGA betyder myra på Portugisiska.2. Jag sätter alltid ungarna först, i vanliga fall skulle jag välja en av barnsakerna till en av mina söta ungar. Men så sneglar jag bort mot deras gigantiska påskägg och tänker, näää… Jag får faktiskt inget påskägg jag och idag tänker jag på mig själv. Då är det en självklarhet att jag väljer Eco cup – Kaffe som den sak jag skulle vilja ha om jag vann. Både eco, snygg, praktiskt och smart. Det kan inte bli bättre! Vi dricker så mycket te och kaffe i den här familjen så den skulle bli väl använd kan jag lova, och visst blir det lite lite godare ur en riktigt snygg mugg? Glad påsk!

 6. 1. Formiga betyder myra på portugisiska.2. En kudde som en uggla det skulle lillan få. För trots att hon ärliten och bara fyller två så är hon klok och kan det mesta förstå. Och en mysig ugglekudde vore inte dumt att vilapå!Glad påsk!

 7. Jag vill absolut vara med och tävla. ^^1. Formiga betyder myra på portugisiska.2. Jag skulle vilja vinna Uggla kudde grön till min äldsta son. Han fick en gose-Uggla i present av sjukhusclownerna i Östergötland eftersom vi varit inlagda så mycket på sjukhus. Den var den första av många i hans Ugglesamling. Denna söta Ugglekudde skulle göra sig väldigt bra på hans säng och också passa perfekt nu när han alldeles snart ska få ett alldeles eget rum. :)Har också länkat här:http://creyla.blogg.se/tavlingar/2011/april/tavling-valfri-produkt-284.htmlHoppas på tur!!

 8. 1. Myra på portugisiska.2. Skulle vilja vinna; Brandbil bokstöd. Varför; För att böckerna skulle stå stadigt och bokstödet e fint. :-)Ha De!

 9. 1.Myra på Portugisiska2.En ypperlig present till kompisens lilla tjej. Henne vill jag göra glad:)http://www.formiga.se/platlada-bokmarke-flicka–ekorre-p-117-c-153.aspx

 10. Hej!Formiga betyder Myra på Portugisiska :)Kroken Dear Deer skulle få bo i min sons rum där den skulle känna sig som hemma då min son har det passande namnet Bear (fast på svenska).

 11. Hej! Jag vill givetvis också vara med och tävla! Vi flyttar till hus nu om nästan exakt en månad och vår älskade son blir ett i samma veva och ska få eget rum! Detta ska givetvis inredas 😉 Och jag skulle vilja ha en sådan där Dear Deer-krok i grönt, det hade gjort sig så bra på hans rum =)Ha det så bra! Kram Fanny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s