Påsk à la Martha Stewart

Vill du göra de söta kanin-godispåsarna på bild 2 så är det bara att klippa ut en kanin och sätta cellofan på insidan av påsen. Designtjejen har gjort ett härligt inlägg om sådana godispåsar, där kan ni också hitta en fin mall till kaninen. Om du är sugen på att göra ett papier maché-ägg så har Martha Stewart tipsat om det här.

Trevlig helg!


Easter à la Martha Stewart
If you would like to do the cute rabbit-candy bags in Figure 2, just cut out a rabbit and put cellophane on the inside of the bag. Designtjejen has made ​​a great post about those bags of candy, you can also find a nice template for a rabbit there. If you are eager to make a papier maché-egg Martha Stewart has wrote about it here.

Have a nice weekend!


Foto: Martha Stewart

0 reaktioner på ”Påsk à la Martha Stewart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s