Tillfällig designkollektion från Ikea

Ett designtema från Ikea har rest runt i Indien och Vietnam under två veckors tid och medans de var där skapade de kollektionen Kryddstarkt direkt på fabriksgolvet. Så här beskriver de själva sitt projekt.

”Idén var att skapa roliga, oväntade saker som sticker ut. Vi visste vad vi ville göra och litade på att tillfälligheter under resan skulle ta oss dit. – Vi ville göra något annorlunda. Det fick inte bli lagom eller för perfekt. Jag hoppas att man blir glad när man ser kollektionen, säger Lars Dafnäs, designchef. Kollektionen är full av roliga detaljer. Lampskärmar har insidan ut, ett metallbord har halsband i trä och en rottingvas dubblerar som förvaringskorg…”

Kryddstarkt finns på åtta utvalda varuhus i Sverige från 5 maj och så långt lagret räcker. Varje produkt finns i ett begränsat antal.

Här hittar du kollektionen:
kungens KURVA Stockholm, BARKARBY Stockholm, UPPSALA, VÄSTERÅS, BÄCKEBOL göteborg, KÅLLERED
göteborg, HELSINGBORG, MALMÖ


Foto: Ikea

0 reaktioner på ”Tillfällig designkollektion från Ikea

  1. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.——————————————————————————-Ann, Frida:Ja det är verkligen synd! Tycker det är så när det gäller det mesta tyvärr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s