iPad 2 – vad tycker du?

Jag är sugen på att skaffa en iPad 2. Gillar verkligen min iPhone men den är inte allt för smidig då det ska bloggas, då känns en iPad 2 betydligt mer smidig att ha med så då man reser eller sitter nedkrupen i soffan och ska kolla mailen. Ni som har en surfplatta, vad tycker ni om dem? Hur bra håller sig batteriet?

Det finns dessutom en massa smarta tillbehör som man kan skaffa till den. Fick för ett tag sedan ett pressmeddelande från Vendora som presenterade The Wallee 2 som är ett hårt blankt skal som skyddar ipaden. Till det skalet har de sedan en serie med tillbehör så man kan använda iPaden hur och var man vill, vare sig man vill ha den på väggen eller på bordet. Underbart tycker jag för det är alltid roligt med smarta tekniska lösningar.


iPad 2 – What do you think?
I’m eager to get an iPad 2. I really like my iPhone but it is not too smooth to blog with, an iPad 2 feels much more convenient to have when travelling or when I´m sitting in the couch and want to check my email. Those of you who have a surf board, what do you think of them? How good is the battery?

There are also a lot of smart accessories that you can get to it. Some time ago I got a press release from Vendora who presented The Wallee 2 which is a hard shiny shell that protects the iPad. To that shell, they have a series of accessories so you can use iPad how and where you want, whether you want it on the wall or on the table. I think it´s wonderful because it’s always fun with smart technical solutions.

0 reaktioner på ”iPad 2 – vad tycker du?

  1. Hei.Jeg fikk en iPad 2 av mannen min nylig, han var på jobbreise i USA akkurat da det var lansering, så da fikk han tak i par stykker.Jeg er veldig fornøyd med min og kan anbefale den virkelig. Bruker den mest til å surfe på nett, spille spill og se film når vi er ute og reiser, lese e-bøker, finne oppskrifter når jeg er på kjøkkenet og lager mat og baker…Blogge fra den går det også veldig fint.Mangler en Wallee 2 jeg da, bruker en Smart Cover som man også kan bruke som stativ.Lykke til med valget og god påske!Klem

  2. Jag älskar min IPad. Jag har en etta som jag tog över från min man samma stund som den kom in i huset. Nu har vi köpt en tvåa också. Perfekt att läsa bloggar i soffan. I julas spelade den julmusik från Spotify samtidigt som jag läste recept under julstöket. Batteriet håller ungefär som iphone. Barnen spelar spel och ritar och morfar spelar patients.

  3. Vi har en iPad 1 och älskar den. Jag var skeptisk först eftersom vi har en dröser med datorer redan, men iPaden är så smidig och lätthanterlig för soffsurfning, bra på resor etc.

  4. Jag förstår inte riktigt syftet med de här iPadsen. Tycker att det känns som om det kommer för mycket sådana saker just nu. iPhone 5 ska ju släppas i slutet av 2011, början på 2012. Känns som om det inte var speciellt länge sedan 4:an kom och detsamma gäller iPaden.

  5. jag köpte en iPad förra året, och jag tycker den är grym! har den när jag lagar mat (perfekt att kolla recept och spela musik) och framför allt är den grym att ha när man reser. fyll den med film eller serier, så är långflygningen räddad.

  6. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.——————————————————————————-Hvite tulipaner:Vad roligt att höra att du trivs bra med din iPad 2 och tack så mycket för tipset om Smart Cover det såg riktigt praktiskt ut.Wiveka:Vad härligt att hela familjen har nytta av den. Gissar att Tommy kommer använda den lika ofta som mig 🙂Jenny:Ja det var så jag tänkte också, men ju mer jag läser om den desto mer sugen blir man. Den verkar vara riktigt smidig! Bra att du gillar din 🙂Petra:Anledningen att det går fort är för tekniken utvecklas hela tiden. Det är stor skillnad mellan min iPhone och min sambos som är av nyare modell. Givetvis behöver man ju inte köpa nytt hela tiden om man är nöjd med det man har.Sissel:Ha en trevlig påsk du också!Maria:Tack vad gullig du är, det får du väldigt gärna göra!Charlotta:Härligt att höra att du är så nöjd med din iPad och att den går att använda till så mycket. Det får bli iPad för min del också 🙂Veronica:Vad roligt! Det är ju perfekt med tanke på hur mycket du läser och reser.Tinajo:Ja det är alltid bra att få höra från de som redan har en iPad.

  7. Vihar ettan och e nöjda! Men vi har iofs också varsin liten laptop som funkar bra att ha med på resa eller soff-surfa :)Men batteritiden e grym på den jämför med en laptop! En negativ sak e dock att den e rätt slö när man surfar, men tydligen ska tvåan va bättre på det.Jag brukar bloggsurfa på den och det e rätt jobbigt o skriva längre text med den.Men den e lätt o smidig och vi ska helt klart ha med den på resor o kolla film o sånt. Sen kör vi spotify i den också, bara o koppla in i högtalarna i vardagsrummet så har man en stereo oxå 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s