Tips från en läsare ♥

Jag fick ett mail från Annika som bland annat tipsade mig om den här fina cocktaillägenhet i Göteborg. Tack Annika! Det är alltid roligt då ni mailar med frågor, tips och allmänna funderingar.


Tip from a reader ♥
I got an email from Annika, that among other things tipped me about this nice cocktail apartment in Gothenburg. Thanks Annika! It’s always fun when you send me emails with questions, tips and general thoughts. 

 


Foto: Stadshem

0 reaktioner på ”Tips från en läsare ♥

  1. Å va härliga bilder och det är så kul med läsare som angagerar sig och tipsar. Riktigt kul att du delar med dig av tipsen för dessa bilder ska jag spara för framtiden!!!! Nu är vi hemam igen och solen skiner även i sverige det gilalr vi!!! Kram

  2. Vilket fräscht plejs =) Men vad tusan är en cocktaillägenhet?! Låter exklusivt ;)Lutar åt att F är helledig på torsdag, så i sådana fall kanske ni, om T har halvdag och solen skiner, kan komma ut lite tidigare och soooola på altanen ❤

  3. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.——————————————————————————-Susanne, Isa:Härligt, alltid roligt att kunna inspirera.J:Jag skulle beskriva det som lite sterilare inredning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s