En vilding i sängen

Nu skulle man ju tro att det är Tommy jag syftar på, men i det här fallet är det lilla Saga som blev superbusig och sprang omkring som en liten vilding. I bakgrunden ser ni sängkläder från Mille Notti som jag egentligen skulle ta kort på och som vi har fått chansen att prova på.

Första gången jag fick syn på bäddsetet Aqua grå var på Mille Nottis pressträff förra året och både jag och Tommy fastnade verkligen för det. Därför känns det extra lyxigt att få krypa ner bland de krispiga sängkläderna och bara mysa. Jag älskar då man får den där härliga hotellkänslan då man kryper ner i sängen och numera känns det som vi bor på lyxhotell. I slutet av nästa vecka har ni dessutom chansen att vinna ett enkelset av samma bäddset, så håll utkik!


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”En vilding i sängen

  1. Var inne i en sängbutik och kollade på lakan och de hade samma fina set framme i butiken. Råkade kollade på prislappen också. Hjälp vad mycket pengar för lakan. Nu har vi ett underlakan av Mille Notti och det är hur skönt som helst så jag förstår dig. Hotellkänsla är en skön känsla!

  2. Vilken liten snygging!Och sköna sängkläder är det absolut bästa som finns.Riktigt snygga var dom också :)Tänkte om jag antingen fick be dig om råd eller om du kan ge mig tips på någon sida jag kan få inspiration.Vi har nämligen en eksäng och håller på att renovera sovrummet från golv till tak.VAD passar till ek?Jag blir tokig när jag inte kan komma på hur jag vill ha det..:)Hoppas ni får en underbar påsk!

  3. Gud så härligt lakanet ser ut… fina detaljer:) Förresten.. tänkte bara fråga.. ser att du har en Wackeuplights.. heter det va? fungerar den bra? funderat på att köpa en :)Glad påsk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s