Piteå ♥

Nu bär det iväg till vår hemstad Piteå för att tillbringa helgen med nära och kära. Mycket roligt är inplanerat! Idag ser vi bland annat fram emot att få träffa våra kära kompisar M&M som till vår förtjusning flyttat från storstaden tillbaka till Piteå. Ett kärt återseende då vi träffas alldeles för sällan och dessutom få vi träffa lilla E för första gången. En god middag och en liten fotosession är inbokad och garanterat en massa skratt.

På lördagen blir det att fira min storebror som fyller 30 år. (Grattis i förskott R!) Jag har dessutom startat ett roligt inredningsprojekt i samband med att min brorsons rum ska fixas till. Sedan ser jag också fram emot att få träffa farmor och mina tvillingkompisar, där en av dem också har en liten bebis jag enbart har träffat i magen. Vad har ni för planer i påsk?

Finlandia vasen från Iittala har länge funnits med på önskelistan och kan nu äntligen kryssas av. Det blir så mycket roligare att köpa blommor då man har en fin vas att sätta dem i. Fastnade verkligen för den organiska formen vasen har och att den matchar så bra med kivilyktorna.

Glad Påsk och kör försiktigt!


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Piteå ♥

  1. Vasen är urtjusig! Vi åker också till Piteå under påskhelgen men bara för sön-mån. Idag ska vi pyssla utomhus här hemma bl.a. olja in utemöbler. Sedan blir det bio på kvällen. Imorgon är det planerat att uträtta diverse ärenden bl.a. en sväng till Plantagen. På kvällen kommer några vänner på middag & det blir grilla =) Hoppas ni får en riktigt härlig påskledighet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s