Tävla & vinn espressomaskin!

Nu har du chansen att vinna espressomaskinen NESCAFÉ Dolce Gusto Circolo i klassiskt vitt.

NESCAFÉ Dolce Gusto gjorde intåg på den svenska marknaden förra sommaren, och nu utökas smakerbjudandet. I ett samarbete med mörkrostexperten ZOÉGAS släpps storfavoriten Mollbergs Blandning och den smakrika uppstickaren Intenzo som kapslar.

För att vinna behöver du bara svara på de här korta frågorna:
Vad heter ZOÉGAS grundare?
Vem skulle du helst vilja bjuda på en kopp kaffe från ZOÉGAS och NESCAFÉ Dolce Gusto?

Kom ihåg att skriva ner din mailadress så vi kan kontakta dig om du vunnit.
Tävlingen avslutas måndag den 9:e maj kl 23.59

Ett bidrag per person!
Vinnaren utses av NESCAFÉ Dolce Gusto och kan inte överklagas.

0 reaktioner på ”Tävla & vinn espressomaskin!

  1. 1. Carlos Zoéga är namnet på grundaren.2. Den jag mest av allt vill bjuda på en kopp kaffe, hade nog varit Brad Pitt, min kändiskärlek sen många år tillbaka. Hade nog inte blivit en större njutning än att dricka en god kopp kaffe med en riktigt goding! Kram!

  2. Grundaren heter Carlos Zoéga.Den som jag skulle vilja bjuda på en god kopp kaffe är vår kronprinsessa Victoria så att hon kan få en lugn stund med härlig avkoppling och gott kaffe och slippa alla spekulationer huruvida hon är gravid eller inte!

  3. Grundaren heter Carlos Zoéga.Den som jag skulle vilja bjuda på en god kopp kaffe är vår kronprinsessa Victoria så att hon kan få en lugn stund med härlig avkoppling och gott kaffe och slippa alla spekulationer huruvida hon är gravid eller inte!

  4. Grundaren var Carlos ZoégaJag skulle vilja bjuda Kronprinsessan Victoria på en god kopp kaffe så att hon kan sitta ner och njuta av en lugn stund och slippa undan alla spekulationer huruvida hon är gravid eller inte!

  5. Grundaren: Carlos ZoégaJag skulle vilja bjuda mina två systrar på en underbar kopp kaffe följd av "den lugna påtåren": ett begrepp som vi myntat och som står för den där koppen som man tar när män och barn lämnat bordet och försvunnit ut för att sätta igång med dagens sysslor… Syrrorna har genom åren gjort kaffedrickande och syskongemenskap till en konst.

  6. Grundaren var Carlos ZoégaJag skulle vilja bjuda mina systrar på en underbar kopp kaffe följd av "den lugna påtåren" (ett begrepp vi myntat och som står för den där koppen man tar sedan män och barn lämnat bordet och satt igång med vad-det-nu-är-de-vill-göra och friden sänker sig över oss sanna kaffeälskare.) Syrrorna har genom åren gjort kaffedrickande och syskongemenskap till en konst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s