Efterlysning

Det finns många duktiga inredningsbloggare som har egna företag, en av dem är Henrick (Henricks tankegångar) som tillsammans med sin kompis Bella startade företaget MIKMAK. Där säljer de doftljus, brickor, siden- och sammetskuddar. De senaste färgerna (Aqua Lagoon & Yellow Casbah) har nyligen blivit fotograferade i Kronhuset, ett av Göteborgs äldsta hus och damp ner i min inbox tidigare under veckan. Förutom att bilderna är fina så gav de mig en tanke..

Jag har haft turen att få träffa Henrick flera gånger tidigare och kan inte annat än glädjas åt hans beslut att helhjärtat satsa på sitt egna företag moltazDesign där han bland annat jobbar med styling, inredning och mässor. Det är just det min efterlysning handlar om. Tjejer och killar som via sina bloggar startar upp företag eller som redan hade eget företag och använder bloggen som ett sätt att knyta kontakter. Passar den beskrivningen in på dig själv eller någon du känner till så får du gärna tipsa om det bland kommentarerna. Det skulle nämligen vara roligt att sammanställa en lista.


Foto: Mikmak

0 reaktioner på ”Efterlysning

  1. Vet inte om jag passar in, jag har inte startat eget men jag har ju börjat jobba i familjeföretaget och det e som att ha eget 🙂 Jag jobbar inte med inredning utan försäljning av mat och dryck men även med väskor och barnskor, men jag använder helt klart min blogg som ett nätverk och bloggvärlden i stort som kontaktnät och marknadsföring :)Ha det gott!

  2. Jag har eget företag som grafisk formgivare, och lite i periferin av det har jag börjat göra egna mönster. De har fått ett eget liv och fick efter ett tag både eget namn, egen blogg och egen webbshop där jag precis har börjat sälja några produkter av egen design 🙂

  3. Efter några års bloggande vågade jag ta första steget till eget företagande och startade bloggen Iriskonst.blogspot.com där jag säljer grafisk konst som jag själv gjort. Det hade nog aldrig gått så bra som det gör om det inte vore för bloggen!kram /iris

  4. Hej!Jag har startat upp i andra änden 🙂 Ett litet företag först och sedan bloggande…allt började egentligen med släktforskning och gamla kartor jag köpte på mig…såg potentialen i att trycka dessa kartor som tavlor för att på så sätt finansiera fler inköp av gamla kartor……det hela gick ganska bra och nu har jag historiska stadstavlor på 84 svenska städer som jag säljer på min hemsida.

  5. Min blogg handlar om kombinationen inredning och medveten konsumtion. Jag har även en nätbutik som säljer second hand och reuse. Jag tycker att gamla saker bär på en historia som gärna får leva vidare. Antingen genom att bruka dem precis som de är eller genom att ge dem nytt utseende eller ny funktion! Förutom att man tar till vara på jordens resurser så får man också något unikt. Dessutom ofta ett billigare alternativ och bättre kvalitet än nytillverkat. Jag vill inspirera andra att våga var kreativa och hitta sin egen stil! Tala gärna om om jag lyckas! mvh Yvette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s