Tävla & vinn!

Så här går tävlingen till
Svara på frågorna under kommentarerna i det här inlägget och du har chans att vinna ett grått bäddset ur kollektionen Aqua från det exklusiva märket Mille Notti.
1. Vilken utmärkelse fick Mille Notti i februari i år?
2. Vilka av deras lakan du helst skulle vakna upp i? Motivera kort

Ett bidrag per person! Tävlingen pågår t.o.m. den 12 maj 2011
Vinnaren utses av Mille Notti och kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

0 reaktioner på ”Tävla & vinn!

  1. Jag deltar gärna! Älskar känslan av att gå lägga mig under ett lyxigt lakan i bra kvalitet :)1. Kunglig hovleverantör2. Ett "Dolce Vita Grå Bäddset" i satin skulle jag inte heller tacka nej till. Enkelt och fint!

  2. Jag vill absolut vara med i denna tävlingen!1. Kunglig hovleverantör2. Hade velat vakna upp i Satina underlakan, ser så skönt ut & för min del är det viktigt med mjukt lakan.

  3. Åh jag fullkomligt älskar «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´ ¸.·*) .·´`·»«·´¨*·.¸ Mille Notti!.¸¸.·*¨`·»«·´`·.(¸.·´(¸.· ·.¸`·. ¸ .·´`·»Skulle köpa allt av dem om man hade den ekonomin…Svar på frågorna:1. Kunglig hovleverantör.2. Skulle vilja ha "Aqua Grå bäddset" i kammad bomullspercale. Man börjar drömma sig bort redan!…..)……….(..)……|¨¨¨¨|….|¨¨¨¨|.. Önskar Er alla en fin dag!..|¨¨¨¨|….|¨¨¨¨|….(_)….

  4. 1) Mille Notti fick utmärkelsen kunglig hovleverantör.2) Det gråa som lottas ut är riktigt snyggt så det skulle jag vilja vakna upp i men om man du ska välja någon annan förutom den som lottas ut så är det "Ciao Rosa Bäddset". Älskar pastellrosa! /Sandra

  5. 1. Kunglig Hovleverantör2. Aqua grå Tänk att få bädda med så lyxigt bäddsset, på vår bröllopsdag, den 24 juni! Vilken överraskning det kan bli för min make, sedan snart 28 år som gifta och 33 år tillsammans.Håller tummar och tår, för allt vad det går!MVHPia Liagnetapiali@hotmail.com

  6. 1. Kunglig hovleverantör2. Jag skulle vilja vakna upp i Aqua grå. Jag väntar mitt andra barn i augusti och kommer att samsova med bebisen, precis som jag gjort med blivande storasyster. Aqua grå verkar vara ett underbart bäddset för en liten nyföding, så jag håller tummarna allt vad jag kan.

  7. 1 kunglig hovleverantör¨2. Aqua grå.Vill få lyxa till det efter några tuffa månader som nybliven mamma och få njuta de få timmarna i en rofylld atmosfär där jag får känna mig lite bortskämd och lyxig mamma 🙂

  8. Jag missade ju att skriva in mitt namn1 kunglig hovleverantör¨2. Aqua grå.Vill få lyxa till det efter några tuffa månader som nybliven mamma och få njuta de få timmarna i en rofylld atmosfär där jag får känna mig lite bortskämd och lyxig mamma 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s