Färgkoordinerat

Vaknade i morse och tyckte att steghyllan såg lite tråkig ut så det blev en liten ommöblering efter färg istället. Kanske inte det mest praktiska, men snyggt blev det.

Gissar att de flesta av er kommer att grilla ikväll? På vår meny har vi grillad lax med örtkryddade potatisknyten och en klick kryddsmör. Det kommer bli himmelskt gott.

Trevlig helg!


Color coordinated
Woke up this morning and found the step shelf looked a bit boring so I did some redecoration by color instead. Maybe not the most practical, but it looks neat.

Guess most of you are going to barbecue tonight? On our menu we have grilled salmon with herbed potato bundles and a bit of seasoned butter. It will be great!

Have a nice weekend! ♥


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Färgkoordinerat

  1. Ni kan få en ny chans snart, för visst var ni ju laseringssugna..? 😉 Vad sägs om Expo till veckan? Någon dag som passar? Har inget särskilt alls inplanerat, så vore trevligt med en liten utflykt =)

  2. Jag tycker att det ser fint ut, jag sorterade också alla mina böcker efter färg en gång men jag blev lite utmobbad av min sambo haha.. Men jag hade en jättestor bokhylla då, jag tycker att det var mycket snyggare med en liten som du har så att man bara behöver ha framme några utvalda favoriter 🙂 kram Elin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s