Latte macchiato med nötsmak

När jag köpte espressomaskinen till Tommy hade jag ingen aning om att jag också skulle få användning av den eftersom jag vanligtvis inte dricker kaffe. Min stora favorit är en latte macchiato med nötsmak. Man kan nämligen köpa kaffesirap med smak, samma som de använder på café. Vi köpte smakerna Noisette och Irish i en kaffe/choklad butik här i Umeå och de används flitigt här hemma.


Latte Macchiato with nutty flavor
When I bought the espresso machine to Tommy, I had no idea that I would use it myself because I usually do not drink coffee. My favorite is a latte macchiato with a nutty flavor. You can buy coffee syrup with taste, the same as those used in café. We bought the flavors Noisette and Irish in a coffee/chocolate shop in Umeå and they are used often here at home.

 


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Latte macchiato med nötsmak

  1. Mmmm… fast jag föredrar ju vanligt svart sådär till vardags 😉 Dock är det inte dumt att lyxa till det ibland!Vi kan ta det nästa vecka, när du hade det så fullspäckat nu =)

  2. LATTE! Det är det bästa! Vi fick en tassimo i julklapp och den används ganska flitigt. Men blir de inte lätt att latten blir väldigt söt av sirapen? Vart köpte ni den (bor också i Umeå) blev sugen på att testa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s