Weekend i Stockholm

Egentligen var planen att resa till Tallinn med allt var fullbokat så vi tillbringar tiden i Stockholm istället, inte fy skam det heller. Förutom att fira Family Livings 5-årsjubileum på torsdag är inget annat inplanerat, men gissar att det inte kommer vara något problem att fylla våra dagar. Det finns alltid något roligt att göra i vår kära huvudstad. Min bärbara dator får hänga med så det lär dyka upp fler inlägg framöver om jag känner mig själv rätt.


Weekend in Stockholm
Actually the plan was to travel to Tallinn, but everything was fully booked so we will spend our time in Stockholm instead, that´s not bad either. In addition to celebrate Family Living’s 5-year anniversary on Thursday nothing scheduled, but I would guess that there will be no problem to fill our days. There is always something fun to do in our beloved capital city. I will bring my laptop so if I know my self right there will be more post during the weekend.


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Weekend i Stockholm

  1. Hoppas ni får en riktigt trevlig weekend i Stockholm! Det brukar ju inte vara svårt att hitta på trevliga aktiviteter där =) Jag & Björn åker till Tallinn på en SPA weekend 27-29 maj, ser massor framemot den resan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s