Jubileum och ett litet inköp

Efter att ha checkat in på Scandic Anglais och fräschat till oss joinade vi tre bloggkollegor på ett glas vin och begav oss sedan till Nordiska Galleriet. Där minglade vi med Family Living som hade 5 års jubileum. Förutom utsökta snittar och trevlig mingel var en av höjdpunkterna att få träffa redaktören Charlotte Frey Svidén som bjudit in oss.

De hade även en prisutdelning där årets barnmöbel korades. Vinnaren var Matilda Nordgård och Patrik Nilsson (Argue design) med deras MyAnimo som är gjord av återvunnen pet. Enligt Matilda så är det bara fantasin som sätter gränser till vad den kan användas till och med tanke på hur fantasifulla barn är så gissar jag att den kan användas till mycket.

Man kunde även shoppa och fick lite rabatt i butiken. Jag köpte det fina tändsticksfodralet från Kristina Stark Design i storlek mindre då jag redan har den stora varianten. Älskar att tända ljus så den kommer användas flitigt hemma hos oss.

 


Foto: Family Living
Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Jubileum och ett litet inköp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s