Länkar till bloggshopparna

Efter att ha checkat ut från hotellet och lämnat bagaget bakom disken strosade vi på stan ett tag. Kunde inte låta bli att gå in på Lagerhaus för att se skyltningen om det pågående projektet. Känns roligt att se en bild på sig själv i Stockholm då inser man hur omfattande det hela är.

Som jag nämnde tidgare så är det det fem bloggar till som samarbetar med Lagerhaus. Kika gärna in och se vad de har valt för favoritprodukter till sina shoppar.

Länkar till bloggshopparna:

Linnéas skafferi
Designtjejen
Inspirera mera
Sockerrus
Ellas inspiration
Inspiration & inredning


Skärmdump: Lagerhaus

0 reaktioner på ”Länkar till bloggshopparna

  1. Vilken häftig grej! Så mycket roligt o spännande du får vara med om 😀 Puffen e helt klart min favorit följd av mormorsburken!Förstår att det känns knasigt, men kul, att se sig själv på reklampelare på stan 🙂 Jag blev glatt överraskad när jag såg ditt fejs i Leva & Bo idag 🙂 Du har säkert berättat om det här tidigare men det hade jag glömt ;)Lycka till med alla projekt!

  2. Vilka bra saker du valt ur Lagerhaus sortiment.Och fick se ett välkänt ansikte i Leva & Bo oxå.Lycka Till! Till er alla Fem.

  3. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.——————————————————————————-Emmelie:Roligt att höra! Det var riktigt härlig i Stockholm och underbart väder fick vi också.Rebecka:Ja det är verkligen roligt att få vara med i projektet. Hoppas allt är bra med dig också!Cornelia:Tack! Jag hade inte hunnit berätta om intervjun i Expressen så det var extra roligt att se att du kände igen mig.Ann-Kristin:Roligt att höra! Tack så mycket för dina lyckoönskningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s