Sommaridyll

Tänk så underbart att ha en liten sommarstuga! Ett ställe nära vatten där man kan slappna av tillsammans med sin familj utan några tekniska prylar eller måsten. Då skulle man kunna gå på loppis för att fynda vackra linnedukar och fint porslin som inte riktigt matchar varandra. Vi har fått upp ögonen för en sådan stuga som är så där charmigt sliten, men frågan är om vi är beredda att ta steget?


Summer Idyll
Imagine how wonderful to have a small summer house! A place near the water where you can relax with your family without any technical stuff or musts. Then one could go to a flea market to bargain beautiful linen tablecloths and fine china that does not really match each other. We have become aware of such a house that is charmingly worn, but the question is whether we are prepared to take the plunge? 

 

Kollage: Sandra Stenberg – Inspireramera.se
Foto: Nunc inredning & Mixin.se

0 reaktioner på ”Sommaridyll

  1. Klart ni vågar! Och dessutom, ibland så måste man göra sånt som man egentligen inte vågar göra. "Annars är man ingen människa, utan bara en liten lort".

  2. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.——————————————————————————-J:Haha underbart citat! Det har du helt rätt i.Vardagstugg:Ja det skulle vara riktigt mysigt med en liten stuga/torp. Anna:Ja det är så sant så!

  3. TACK för de fina orden om mig och min blogg i TV 🙂 Blev väldigt glad 🙂 Hoppas att vi får möjlighet att träffas vid något annat tillfälle :-)Jättesmart bricktips!Ha en härlig kväll!Kram, Lisa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s