Tävla och vinn alla mina Lagerhaus-favoriter!

Som jag har nämt tidigare så har jag i samarbete med Lagerhaus en tillfällig webbshop här på Inspirera Mera under maj-juni. En roligt nyhet är att man just nu kan vinna alla mina fem favoriter via Lagerhaus facebooksida! Allt du behöver göra är att trycka på gilla-knappen och svara på en fråga. Tävlingen avslutas på nu på torsdag.


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Tävla och vinn alla mina Lagerhaus-favoriter!

  1. gillar på fb…mitt svar på frågan…..ta och ställ fram dina fina tårtfat, brukar osv.. det som man annars ställer undan men e så vackert.. ser hemtrevligare ut i köet då

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s