Ryktet går…

Eller ja rykte och rykte, läste nämligen på fina Anness blogg att Granit planerar att öppna webbshop under 2012! Jag har verkligen saknat Granit sedan jag flyttade från Uppsala och kikar alltid in så fort jag får tillfälle. Perfekt då man vill ha ordning och reda!


Kollage: Sandra Stenberg – Inspireramera.se
Foto: Granit

0 reaktioner på ”Ryktet går…

  1. Trevligt rykte det där 🙂 jag har visserligen ganska nära till butikerna här i Malmö, men det är synd att inte alla kan njuta av deras underbara sortiment. Det är helt klart min favoritaffär!kram /iris

  2. Titan Television söker härliga familjer med en dröm om att bo på bondgård i sommar.Ni får chansen att prova på lantlivet på riktigt, en upplevelse för hela familjen.Anmäl dig och din familj så kan det bli ni som får bli tv-stjärnor och samtidigt besanna er dröm om landet!Hör av er till matilda.johansson@titan.se eller 08-52801160 så berättar vi mer.

  3. Ja – vad kul! Har många gånger suttit och suktat över Granit-saker och muttrat över att ha för långt till någon butik. Webbshop-planerna gillas skarpt, med andra ord! 🙂

  4. Jag älskar också Granit. Kul att de öppnar webshop, men jag gillar nog bäst att gå i den fysiska butiken tror jag. Gillar att inspireras på plats och att få klämma och känna på grejerna. Fast det gäller väl alla butiker… bättre på webben än inte alls.

  5. Japp japp! Det är sant! Jag fick ett mail från Jessica Risberg Johnson från Granit in person där hon gav mig denna nyhet! 🙂 superkul, äntligen en webshop!Kram Anne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s