Vårt drömhus

Bloggaren Signe har byggt precis ett sådant hus (Tenor) som vi drömmer om att bygga här i Umeå. Det är bara små skillnader i planlösningen. Vi har exempelvis inte tänkt ha en köksö utan en fristående vägg i köket för att skärma av lite, sedan har vi tänkt placera kaminen på andra sidan ”köksväggen”. De här superfina bilderna hamnar direkt i inspirationsmappen och givetvis även här på bloggen. På Hemnet kan du kika på fler bilder från huset.


Our dream house
Blogger Signe has built the same house (Tenor) that we dream about building here in Umeå. There are only small differences in the layout. For example, we are not planing to have a kitchen island, instead we want to have a stand-alone wall in the kitchen and we have planned to place the stove on the other side ”kitchen wall”. These super nice pictures end up directly in the inspiration folder and of course here on the blog. On Hemnet you can look at more pictures from the house. 

 


Foto: Hemnet

0 reaktioner på ”Vårt drömhus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s