Tävla och vinn designbrunn från Purus Line!


Vinn lyxig designbrunn från Purus Line

Nu är det dags för en ny spännande tävling! Jag har fått möjligheten att lotta ut en designad golvbrunn ifrån Purus Line. Tack vare designen och konstruktionen kan golvbrunnen placeras var du vill: i hörnet, längs med väggen eller ute i själva duschen – dessutom går det att lägga stora klinkers i duschen! Brunnarna är tillverkade för svenska förhållanden och godkända av samtliga branschorganisationer för säkra våtrum. En härlig vinst för er som ska renovera badrummet! Allt du behöver göra är att svara på dessa frågor:

1.    I vilken svensk stad har Purus sitt huvudkontor?
2.    Motivera varför just du ska vinna en designbrunn från Purus Line?

Ett bidrag per person! Tävlingen pågår t.o.m. den 6 juni 2011. Tipsa gärna om tävlingen.
Vinnaren utses av Purus och kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

0 reaktioner på ”Tävla och vinn designbrunn från Purus Line!

 1. 1: Ystad!2: Jag och min sambo har flyttat ihop och håller på att total renovera vår lägenhet. Vi väntar vårat första barn 1oktober och det enda vi har kvar som inte är påbörjat på är badrummet. Vi saknar egentligen inte ideer på hur vi vill ha det, utan snarare ekonomin/tiden. En häftig golvbrunn skulle helt klart vara en bit på vägen till att få vårt badrum i bra skick innan Kotten dyker upp!

 2. 1. Ystad2. Det skulle ge oss en kick att renovera vårat stora badrum som verkligen behövs renoveras! en cool brunn skulle ge ett fint intryck:)

 3. 1. Ystad!2. Skulle vara så roligt att vinna denna designade golvbrunn för jag har hittat världens finaste klinker som är för stora för en sk vanlig golvbrunn och därför är mannen inte så sugen på det. Jag VET att det kommer bli fint och vill verkligen fullfölja min vision. Det här skulle kunna vara en bra argument 🙂

 4. 1. Ystad2. Vi har renoverat det mesta i huset men det helblåa (hemska) badrummet står i tur att renoveras och om vi längtar. Jag har massvis med idéer och sambon går med på det mesta men han har ett enda önskemål och det är en annorlunda golvbrunn, och då kom ju denna tävlingen bra till pass. En golvbrunn från Purus skulle ju passa in perfekt och jag skullefå en mycket nöjd sambo:)Kramar emma

 5. Vi bygger hus och ska göra ett badrum1,8m dubbeldusch, och när plattsättaren sa -Vad spännande, det kommer nog bli snyggt men jag har inte provat det förut! En Purus Line Tile känns som snyggaste lösningen för oss som önskar stora klinkersplattor!

 6. 1. Ystad2. Tänk om man skulle få vinna denna snygga golvbrunn! Då man som jag studerar finns inte alltid ekonomin till att renovera hela huset, men något jag skulle vilja göra är badrummet och gud så snyggt med en golvbrunn från Purus och stora kakelplattor! Ritningen finns i mitt huvud det är bara pengarna och möjligtvis tiden som stoppar oss! Detta skulle vara en bit på vägen! 🙂

 7. 1. Ystad2. Tänk om man skulle få vinna denna snygga golvbrunn! Då man som jag studerar finns inte alltid ekonomin till att renovera hela huset, men något jag skulle vilja göra är badrummet och gud så snyggt med en golvbrunn från Purus och stora kakelplattor! Ritningen finns i mitt huvud det är bara pengarna och möjligtvis tiden som stoppar oss! Detta skulle vara en bit på vägen! 🙂

 8. 1) Ystad! :)2) Nyligen upptäckte jag och min sambo sprickor i vår nuvarande golvbrunn (eller ja, i våtrumsmattan runt den) och att vinna en sån här grym golvbrunn skulle ju verkligen få en att hitta motivationen nu när man måste "tvångsrenovera". Tanken var ju att vi skulle göra iordning badrummet så småningom, men när det blir akut är det ju inte direkt medräknat i budgeten, så alla bäckar små hjälper till! :)Dessutom måste jag säga att de är sjukt snygga, och hur fasen skulle man kunna välja en? Hoppas iallafall! 🙂

 9. 1) Ystad2) Mer perfekt skulle det inte kunna bli då vi har beställt ombyggnad av vårt badrum efter semestern! Defenitivt den snyggaste golvbrunn jag sett som direkt höjer standaren med sin design på ens badrum! Det är detaljerna som gör det!

 10. 1: Ystad2: Som ni vet tar det lång tid att renovera och kostar oftast mer än vad man beräknat. En design brunn från Purus Line i mitt nya badrum skulle göra det fulländat!

 11. 1. Ystad2. Har precis hittat till din blogg och har funnit mycket inspiration och fina ideer. Så din blogg blev genast sparad bland mina favoriter!:) När jag fick se att man kan vara med och tävla om precis en sån golvbrunn som vi vill ha i vårat badrum kan man ju inte annat än delta! För att göra en lång historia kort så måste vi tyvärr göra om vårat badrum en gång till. Renoveringen gick åt skogen och vattnet rinner ut ur duschen så allt lär göras om! Tyvärr är det ju ett stort projekt med mycket pengar som ska läggas ner ännu en gång, så skulle jag vinna golvbrunnen så skulle ingen bli gladare än jag! 🙂

 12. 1. Ystad2. Har precis hittat till din blogg och har funnit mycket inspiration och fina ideer. Så din blogg blev genast sparad bland mina favoriter!:) När jag fick se att man kan vara med och tävla om precis en sån golvbrunn som vi vill ha i vårat badrum kan man ju inte annat än delta! För att göra en lång historia kort så måste vi tyvärr göra om vårat badrum en gång till. Renoveringen gick åt skogen och vattnet rinner ut ur duschen så allt lär göras om! Tyvärr är det ju ett stort projekt med mycket pengar som ska läggas ner ännu en gång, så skulle jag vinna golvbrunnen så skulle ingen bli gladare än jag! 🙂

 13. Jag vill vara med på ett hörn och försöka vinna,det skulle göra mig till en superlycklig kvinna,tänk att få vinna en designad "önskebrunn",glada segerrop skulle då högljutt lämna min mun

 14. ystad är huvudkontoret. jag äger inte ens en bostad men mina föräldrar gör och mamma drömmer om ett nytt badrum men kommer aldrig till skott, och pappa sinkar lite med. 😦 så en golvbrunn till dem skulle nog ge dem inspirationen att komma igång.

 15. 1. Ystad2. För att detta kan vara räddningen. Min älskade man och jag är igång med renovering. Farliga är när han får fritt spelrum. Har fått höra en MASSA fantastiska lösningar då vi inte vill ha en "vanlig" golvbrunn. INGA bra dock. Så en vinst från Pura är lösningen.

 16. I Ystad! Köpt fritidshus, jag och min kille,bygga bastu med relax vi ville.Men pengar vi saknar,hela tiden dottern vaknar. Vi måste ta oss tiden,för vi behöver friden.Så en brunn från Purus Line vore bra,vi skulle bli överlyckliga. Brunnen är en bra start,hoppas höra från er snart 😉

 17. 1. Ystad2. Har renoverat ett badrum – som blev värre efteråt! Men tänkte att det kanske kunde piffas upp med hjälp av en cysst designbrunn!

 18. 1. Ystad!2. Jag har dragit mig för att sätta igång en renovering av badrummet, just eftersom jag inte är sådär överdrivet superförtjust i små klinkers. Jag hade, i ärlighetens namn, inte en aning om att det fanns sådana här snygga lösningar. Så ja. Jag vill definitivt vinna! Tack för en grym och upplysande tävling!

 19. 1.Ystad2.Ska börja renovera ett gamalt torp. Så då går det åt en hel del material och alla bäckar (pengar) små bildar en hel del. Vore bra om det åtminstonde rann ner i en snygg avloppssil;)

 20. 1. Ystad2. Är nyinflyttad i Stockholm och i egenskap av student med RELATIVT begränsad budget var lägenheten jag köpte inte i bästa skick.. Speciellt inte badrummet. Brunnen är placerad väldigt konstigt så varje gång jag duschat måste jag "gå på" med golvskrapan. Skulle vara trevligt att slippa!

 21. 1. Ystad2. Vi ska snart flytta till hus, samtidigt har vi gjort en massa "bus". Så nu ligger det i magen ett barn, och trängs med massa havreflarn. Badrummet i nya bostaden är usch och fy, där vill vi inte tvätta lilla My. Så renovering krävs och en ny fräsch sil, kanske får vi tacka Inspirera mera för att vi slipper duscha i lera! (Jaja jag vet, det var ett rätt halvtaskigt rim ;)).

 22. På A svarar jag Ystad och B svarar jag:Det var kärlek vid första ögonkastet när vi såg vårat nyvarande hus. Att det var en gammal skola som inte var anpassade att bo i brydde vi oss inte om. I 2 års-tid har vi renoverat, fixat och byggt alla lediga stunder. Nu har vi ett fint kök, en hall och snart ett sovrum och ett vardagsrum. Något badrum fanns det ju såklart inte i en gammal skola så under hela tiden har vi duschat i personalduschen till det gammal skolköket som ligger i källaren. Helt okej på sommaren men inte lika roligt på vintern när det varit 5-grader varmt i rummet. Nu till hösten ska vi äntligen bygga badrum på övervåningen och ett bidrag i form av denna urläckra golvsil skulle komma väl till pass!

 23. Om vår lilla dusch sa besiktaren uschkändes helt fluschnästan som i buschvilken elak musch!ny blir det ruschdesign och tuschvilken byggpusch!

 24. 1. Ystad2. Att ha ett hus från 1989 och lilltoan behöver renoveras måste man byta avlopp. Det betyder bila i betong, vilket min man gillar…NOT! Han blir på betydligt bättre humör om han får ett snyggt brunn som plåster på såren efter allt slit.Majsan

 25. 1, Ystad2, Vi ska renovera vår tvättstuga från 1978 och då även sätta in dusch, så det här vore en jättebra start! Lätt att rensa bort hår och päls (2 hundar!)och snygg design är ett måste.

 26. 1.Ystad2. Jag har lyckats övertala mina föräldrar att de måste renovera sitt gamla helplastiga rosablommiga badrum. Jag har sagt att jag gör allt arbete om de ger mig fria händer, vilket jag nu äntligen har fått:)Vill verkligen chocka dom med fantastiska detaljer som denna och ge dom det badrum de inte visste att de ville ha!!

 27. 1. Ystad2. Jo ivår källare, väntar vårt badrum på en makeover-våra kids är inte alls sugna på att gå ner där och bada, framför allt efter att världens största spindel rusade upp ur golvbrunnen här om sisten. Hjälp oss på traven, vi måste ta tag i renoveringen i badrummet och de skulle göra oss jätteglada att få in lite design i källarn!må gottmvh Frk. Eson

 28. 1. YSTADMin sambo kom till mig och satt det var dags att renovera badrummet i källaren. Jag blev paff men glad, kunde inte låta bli att fråga om vad som fått honom att skynda på våra planer. (jag vet man ska inte fråga sådant- man ska bara börja shoppa)Han svarade att på en av våra bloggar vi följer kan man vinna en urcool golvbrunn. Så därför var jag ju tvungen att chansa. Även om vi inte vinner, så tack för att du fått honom att sätta fart. 🙂

 29. 1) YSTAD2) Valet är lätt,vi behöver en -rätt och slätt! Anledningarna är dock ytterligare tre; Vi ska renovera badrum,vill ha lite design och kvalité.

 30. 1)Ystad!!2)Åhh jag blev helt lycklig när jag fann denna tävling med möjlighet att vinna en sådan brun som jag och maken just tittat på till vårt nybygge. Vi bygger just nu nytt hus och har stött på ett problem med badrummets golvbrun som kommer hamna snett i duschen då ritningen vi fått från husfirman tyvärr inte stämde. En lösning hade varit den snygga brunnen som är längsgående med väggen men ekonomin tvingar oss att spara in på alla tillval nu och vi har helt enkelt fått börja vänja oss vid tanken med en vanlig golvbrun som kommer får sitta lite snett… Men om jag skulle få möjlighet att nu vinna en skulle vårt problem vara löst, kan inte nog beskriva hur mycket jag vill vinna för att få detta problem löst. Så jaghåller tummarna hårt och hoppas, hoppas hoppas…!!!

 31. 1. Ystad2. Totalrenovering av hus från 1920. Nu har turen kommit till det mintgröna badrummet :)Drömmer om ett stilrent badrum där själen kan få ro och kroppen ett tempel att bara landa i för ett tag.En golvbrunn från Purus Line skulle sätta dit det där "lilla extra"!

 32. Jag är gärna med och tävlar!1. I Ystad finns kontoret. 2. Vill vinna för att piffa upp vårt rum för badskulle göra maken otroligt gladäven uppmuntring av en trött mammaom jag den designade brunnen hem kamma

 33. 1. Ystad2. För att den var snygg och praktisk =) Vi drömmer om att kunna renovera vårt badrum, men just nu är jag mammaledig och då går det lite segt med renoveringar. En golvbrunn är ett steg närmare att få slippa den blåa plastmattan och de något ljusare blåa väggtapeterna…

 34. 1. Ystad 2. Jag har läst Industriell Design och ser att det här är kvalité på hög nivå! Form och funktion tilltalar mig starkt och dessutom är en badrumsrenovering på ingång inom en kort framtid! Vem behöver inte en golvbrunn från Purus Line?! 😀

 35. Vårt badrum är inte renoverat sedan 70-talet och går i gallgrönt, televerksorange och havsblått. Varje gång jag går in vill jag bara skynda mig ut igen. Än har vi inte råd att renovera, men vi har köpt golvklinkers, så vi är en bit på väg. Skulle vara helt förträffligt med en urläcker golbrunn.Kram på er alla 🙂

 36. 1) YSTADHurra, gillar designe när det är häftig och bra, denna brunn vill jag verkligen ha, varför stå och balansera på den jag har varje dag, när Purus Line har modeller som jag bestämmer vad de ska va!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s