Tvdebut!

På tisdag morgon steg jag på planet och flög ner till Stockholm för att vara med i inspelningen av United Minds webbtv-inspelningen. Avsnittet handlade om pyssel så de frågade om jag ville vara med och samtidigt prata lite om min webbshop som jag har i samarbete med Lagerhaus. För er som är nyfikna kan ni hitta avsnittet här på Expressens sida.

Efter att ha stigit upp i ottan så var det riktigt lyxigt att få hår och smink fixat av duktiga Medi Emen när jag kom till Expressens lokaler. Jag kom dit ett par timmar innan och hann prata med lite med de ansvariga, programledaren Marie Söderqvist, gästerna och min kontaktperson för Lagerhaus-projektet. Det gjorde underverk för mina nerver (tack och lov)!

Det var en härlig stämning under inspelningen och många skratt blev det. Är så glad att de ville ha med mig och att jag vågade ta steget ut i det okända och vara med.

0 reaktioner på ”Tvdebut!

  1. Wow vad häftigt & roligt! Kan tänka mig att det var lite pirrigt men du klarade det säkert galant. Du var jättefin. Nu ska jag in och kika på avsnittet.Kram

  2. Vad roligt! Kikade på programmet och slogs av hur vacker du är och vilken härlig dialekt du har. Bra tips med brickorna, bland många andra bra tips du har genom din blogg.

  3. Grattis! Ska kolla klippet efter att jag skrivit här. Publicitet är alltid bra, och är värt ett antal tusenlappar för dig.Tycker dock att de kunde haft en lite snyggare lampa i sin studio. Skärmarna ser inte så kul ut.Ps: Snygg outfit

  4. Åhh, så spännande! Vilken härlig dag du måste ha haft. Så snygg du är förresten! Riktigt fint stylad!Själv ör jag radiodebut imorgon! Himla roligt det med!

  5. Jag vet inte om du var nervös, men du såg inte särskilt nervös ut i alla fall. 🙂 Skoj!!Men är inte "fulmonster" lite stulet från Uglydolls…? Hmm.

  6. Grattis till dig!!! Så roligt att vara med om, du verkar ha haft det strålande. Strålande var även du, en rikig kalaspingla. Vågar man säga så fast man är tjej???Kramar Anette

  7. Tack för alla fina kommentarer! ♥Vissa svarar jag på här, resten svarar jag i respektive blogg eller mail.——————————————————————————-Jenny:Oja det var verkligen pirrigt. Tack!Linnea:Tack för komplimangen!Sarah:Oja det är alltid läskigt att göra något nytt, men det är ju så man utvecklas. Ångrar inte en sekund att jag var med i programmet!Frida:Tack! Det har du så rätt i, det var mer nervöst i början än under själva inspelningen. Fort gick det också!Rebecka:Tack, roligt att du tyckte det gick bra!Anna:Oja verkligen! Tack, det var så lyxigt att få bli tillfixad av ett proffs innan inspelning. Hon som sminkade var dessutom duktig på få mig att slappna av så det gjorde underverk för mina nerver.Sofia:Tack tack, för din fina kommentar!Ina:Tack så mycket! Ja dagarna innan var jobbiga då jag inte riktigt visste upplägget på programmet, men jag är så glad jag vågade ta steget och vara med.Tina:Tack! Det har du så rätt i! Det är ju ofta sakerna man inte gör som man ångrar än tvärtom.Elvira:Roligt att höra, blir alldeles rörd av dina fina komplimanger. Tack, det värmer ska du veta!Sara, Veronica, Marcus, Bakspecialisten, Interior Dreams, Daniella, Junitjej:Ja verkligen! Är så glad de ville ha med mig i programmet.Petran:Allt gick bara bra, men nog var det läskigt alltid. Tack för komplimangen!Sara, Lorisssa, Neli, Sevendaysaweek:Ja det var det verkligen 🙂 Tack för din komplimangen!Henrik:Tack så mycket! Javisst publicitet är alltid bra, men jag ser det snarare som en ovärderlig erfarenhet både när det kommer till kontakter och att växa som person, snarare än värderat i tusenlappar.Elenore:Tack vad gullig du är!Maddyz:Tackar!Anna:Åh vad roligt med radiodebut, grattis!Ja det var helt klart en dag att minnas. Steg upp kl 5 -> Flög ner till Sthlm -> Taxi till studion -> Inspelning -> Taxi tillbaka till arlanda -> Flyg hem -> Middag -> Jobba natt till kl 4 på morgonen. Det var en lång dag minst sagt men riktigt rolig! Tack för komplimangen!Anna:Tack! Hoppas du gillade programmet 🙂Terés:Vad tur för det var jag verkligen!Erica:Tack så mycket!House of Jammi:Ja verkligen! Tack, det var så skönt att få håret och sminket fixat innan. Speciellt då jag steg upp kl 5 för att hinna ner till Sthlm i tid.Piffa o Puffa:Tack! Haha absolut, det är sådana komplimanger som räknas extra mycket!Irene:Tack! Trodde faktiskt inte att jag skulle våga när förfrågan kom och efter lite velande fram och tillbaka så tackade jag ja. Det är jag glad för! Fiffiga Systrar:Tack så mycket, vad gulliga ni är!Pysseliten:Tack! Är så glad jag hade fixat håret innan inspelning då det blev med kort varsel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s