Från nikotingult till vitt

Nu har jag hittat ytterligare ett användningsområde för sprayfärg. Sedan vi fick omtapetserat i lägenheten har jag lagt märke till att de gamla ljusknapparna och eluttagen är väldigt gula. Trots detta är det först nu som jag tagit tag i det hela och sprayat dem vita. Stor skillnad, speciellt de jag visar på bild då de finns ovanför expressomaskinen.

OBS! Tänk på att det är väldigt farligt att vara i närheten av starkström, så var inte själv när du tar bort dem och se till att varken barn, djur eller nyfikna människor kan komma åt och pilla när plastskyddet är borttaget.


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

25 reaktioner på ”Från nikotingult till vitt

  1. Vilken smart lösning! Vi har ju målat om i massa rum och det tar alltid emot att sätta tillbaks de fula uttagen som inte längre är vita!Tack för tipset!Min radiointervju går förresten att hitta i sr.se lyssningsarkiv. Har länkat från bloggen om du är nyfiken!

  2. Shit vilken skillnad! Det hade jag inte tänkt på att man kan använda sprayfärg till det, men det e ju klart man kan det 🙂 det blev grymt bra! Så mycket annat kul det har hänt här, jag har så himla dåligt med tid nuförtiden både att läsa bloggar o att blogga själv vilket jag tycker e trist 😦 Men man hinner inte med allt man vill ibland, menjag hoppas att det inte kommer va så allt för länge till :)Hoppas du får en underbar helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s