Äntligen mitt

Sedan Åhléns timglas tagit slut så har jag varit på ständigt jakt efter ett annat alternativ. Då var det en rolig överraskning att se att webbshopen anyhow.se hade både stora och små timglas. Det blev en liten för min del som nu förgyller mitt skrivbord och ser till att jag håller fokus på det som ska göras.

Förutom timglaset blev det några saker till som beställdes. Bland annat en brevpress/fotoram och en noteboard (som vi har satt magneter bakom och numera finns på kylskåpet som matlista). Den sista saken som beställdes kommer att användas på vårt bröllop så det håller jag hemligt ett tag till.


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Äntligen mitt

  1. Så fin! Och så himla bra, en sådan skulle jag behöva själv för att känna att även tråkiga saker har sitt slut och för att roliga saker ibland får begränsas lite. 🙂 Mycket smart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s