Turkost kakel

Om vi skulle ta och bygga hus nu så skulle valet bli ett turkost kakel i badrummet. När vi förlovade oss så bodde vi nämligen i ett hotellrum som hade just det och det var en ren fröjd att bara titta på det. Hittade dessutom för ett tag sedan en härlig inspirationsbild i en inredningstidning där de hade turkos mosaik i duschen samt lagt en liten bit turkost kakel i hörnen på varje stor vit kakelplatta på golvet. Svårt att förklara men riktigt fint blev det!


Foto: Konradssons.com

0 reaktioner på ”Turkost kakel

  1. Jätte fint! Älskar turkost jag med och blir nog troligtvis det i vårat framtida badrum oxå – om vi nu nånsin kommer så långt med bygget att vi kan börja välja kakel 🙂

  2. Julia:Åh vad roligt att ni bygger hus, det är våran stora dröm. Fiffiga systrar:Ja det är alltid fint med färg. Tror många tvekar att ta in färg eftersom man bara lär göra om i badrummet en gång. Hoppas man själv vågar om det skulle bli dags 🙂Erika:Vad spännande! Det finns hur många fina badrum som helst att inspireras av så jag kan tänka mig att det inte är ett lätt val.Hanna:Det visste jag inte, det var ju bra som helst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s