Tvkändis

I samband med Lagerhaus-samarbetet fick jag välja ut fem favoriter och utav dem så är sittpuffen Cirkus en klar favorit när det kommer till beställningar och nu har puffen även fått vara med på tv för andra gången. United Minds gilla den nämligen så mycket att den fick vara med ytterligare en gång i studio inför veckans avsnitt. Roligt!

Det har varit mycket mediabevakning runt projektet och just nu finns det en kortare intervju på SocialCommerce.se med några frågor jag fått av Christer Pettersson. I mitten av juni så kommer det även ut en intervju i tidningen Dagens Handel.

En annan rolig nyhet är att nu på fredag kommer jag gästa Lagerhaus-butiken här i Umeå, så har ni vägarna förbi så kom gärna förbi och prata lite. Jag återkommer mera om upplägget framöver då allt är spikat.


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Tvkändis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s