Kom och kika!

Idag kl 14-15 kommer jag befinna mig i Lagerhaus-butiken i Umeå och visa upp min dukning. Kom gärna förbi för att kika på den och prata med mig en stund. Förutom dukningen kommer jag även visa upp några bordsplacerings förslag, perfekt inför den stundande studenten, kalaset eller bröllopet. Lagerhaus bjuder dessutom på kaffe och kaka. 

 


Skärmdump: Lagerhaus

0 thoughts on “Kom och kika!

  1. Åhå det låter ju super spännande , Tyvärr lite långt från lilla Landskrona . Men jag håller tummarna för dig. Hoppas det går bra för dig och att du visar in dukning här senKram Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s