Min dukning

I fredags bar det av till Lagerhaus-butiken i Umeå för att göra en dukning åt dem. Det är min första officiella dukning sammansatt av både deras produkter och saker hemifrån. Det var så roligt att få vara kreativ och riktigt tänka till på hur man ville ha det. Grundtanken var att ha ett grafisk tema som i slutändan blev färgsatt av turkosa detaljer. Tack till alla som tittade förbi, det var roligt att träffa er!


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Min dukning

  1. Ja, det hade varit kul att träffa dig också.Men nu blev jag glad. Jag tänkte för nån dag sen att jag ska försöka få tag i fejk-pioner och nu ser jag ju vart jag kan åka och köpa dem.(Fast i Luleå då)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s