Länk-kärlek ♥

Två duktiga bloggare har nyligen flyttat och håller nu på för fullt med att renovera sina hus. Jag blir alltid lika förundrad hur mycket energi de har (och alla andra som renoverar för den delen). Det översta huset tillhör Jannice med bloggen Simplicity och det nedersta funkishuset är Hildurs som driver bloggen Fixa&dona. Om du klickar på länkarna hamnar du direkt till respektive huskategori. Kika in och inspireras!

 


Foto: Två generationer Magnussons via Simplicity
Foto: Hildur – Fixa&dona

0 reaktioner på ”Länk-kärlek ♥

  1. Men ojsan, där var ett hus jag känner igen! 🙂 Stort tack för dina snälla ord!!! Till helgen är det äntligen dags för inflyttning. Knappt jag tror det själv. Efter nästan tre månaders renoverande på varenda ledig stund så börjar jag känna mig rätt sliten. Men nu får vi belöningen för allt slit. Etapp ett är genomförd. Sen blir det utsidan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s