0 thoughts on “Ja tack

  1. Ja det vore härligt att få äga ett eget!! Jag skulle mer eller mindre bo där ute då och öva upp mina svarta fingar till gröna!! Kram

  2. Tina:Jag håller med!Björnen:Precis, det skulle vara så härligt att ha hus just nu.Anne:Jag skulle inte heller kunna tacka nej.isa:Jag skulle också behöva öva upp mina svarta fingrar 🙂Maria:Det har jag tyvärr ingen aning om, det kanske går att fråga i en syaffär?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s