Grönt och fint

Efter en tur till Plantagen har vi nu skaffat melon-, kruktomat och chiliplantor till balkongen. Det ska bli roligt att se hur det artar sig. Förra årets tomat- och jordgubbsplantor funkade inte så bra, men skam den som ger sig. 


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Grönt och fint

  1. Jag satsade på solrosor för ngr veckor sen. De såg ut att vilja ge upp hoppet bara efter ett dygn men sen sa min 6-åring att de ska vattnas VARANNAN DAG, vilket faktiskt fungerar. Kanske likadant med dessa? Lycka till!

  2. Kerstin:Haha jag vet inte om jag vill visa upp döda plantor, men går det bra kommer det garanterat bilder 🙂Rebecka:Det hoppas jag också! Skulle vara så roligt att få skörda senare i sommar.Tina:Åh tack för tipset!Sofia:Vad fint med solrosor. Ja jag tror det är en bra idé att vattna ofta speciellt då det både blåser och är i söderläge.J, Catarina:Helt klart en utmaning. Kunde inte hålla mig så det blev en melonplanta åt mig och en Chiliplanta till Tommy.Maja:Jajamen om jag lyckas med dem vill säga 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s