0 reaktioner på ”Loppisfynd

  1. Sarah:Ja visst är det, man vet aldrig vad man kan hitta. Ska försöka gå på loppis nu på lördag och kika.JohannaK:Vad smart, det är så fint att ha flera glasflaskor hemma. Vad brukar du använda dina till?Lovisa:Oja det håller jag med om!Maja:Precis, bra både för köpare, säljare och miljön!Irene:Vad härligt att kunna plocka fram sådana gobitar. Turkost låter ljuvligt nu till sommaren.Anonym:Roligt att höra!

  2. Grattis! Kul att ha sådana flaskor.. men får nog diska väldigt noga om man ska använda dem. Diskmedelstablett (som man har i diskmaskin) i varmt vatten är ett tips. Låt stå under natten och skölj sedan ur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s